Letar du efter en personlig kontorsplats?

Söker du en unik möjlighet för dig och ditt företag?

Letar du en kontorsplats med en unik miljö som du inte hittar någon annanstans?
Riktigt sköna sittplatser, lugn miljö med enorma kunskaper, där du kan skräddarsy dina möjligheter precis efter dina behov.

Vi erbjuder dig som företagare en möjlighet att kunna boka in en kontorsplats hos oss. Antingen dockar du din dator hos oss, eller så kör du allt via våra kraftfulla datorer som drivs i en stabil server miljö som startas om varje dag för att rensa all malware, cookies, Virus, keyloggers och all skadlig programvara.

Jag och Jimmy som driver Gavle Esport öppnar nu upp en en ny möjlighet på sidan om Gavle Esport för att stötta verksamheten bredvid med stort fokus på ungdomarna. Vi driver Gavle Esport som mål för att dagens ungdomar skall kunna komma hit, umgås, skaffa vänner i en trygg miljö där alla skall kunna ha råd att umgås. Ditt företag blir brandad utåt där du som företagare står för något stort det du investerar med ditt företag gör att de ungdomar som ÄLSKAR att vara här har råd att vara här.
Ert företags pengar går till att hålla ner ungdomarnas priser för att dom skall kunna prioritera en gemenskap som vi sällan har skådat. Igår kom en 16 årig tjej till oss och gav oss sitt Ciggpaket och sa:

 ”jag slutar att röka-Kasta mitt Ciggpaket.  Det är det enda sättet att jag skall kunna ha råd att få vara mer här där jag mår bättre än någonsin, jag har fått mer vänner och där jag önskar att jag har råd att hänga varje dag”

Minimumpris för en kontorsplats är 2000kr/mån ex moms. Det som ingår:

  • Kraftfull dator, som klarar av de flesta bildredigeringsprogram.
  • Bekväma ergonomiska stolar
  • Möjligheter till utskrifter
  • Centralt benägen plats med ca 200m till Station.
  • Kaffe och te ingår, tillgång till micro, sittplatser för lunch finns.
  • Internet 1000/1000 Megabit wifi till er dator eller trådbundet på våra datorer.
  • 07:00-16:00 Vardagar
  • Allt faktureras

Vill du inte sitta i en öppen miljö har vi 5 unika platser där du själv får stänga in dig och slippa bli störd.

Det finns totalt 30 platser – Men vi släpper bara 15st till en början för att hålla en professionell, lugn miljö som möjligt.
Lokalen har en dämpade atmosfär tack vare det isolerade innertaket så surret är lågt, möjlighet för att sätta sig i andra rum finns också om man vill prata ifred.
Vi kan anpassa din kontorsplats så den passar dina behov, hör av er om ni vill att vi styr ihop ett paket åt er.

Skriv, kom och besök oss, eller ring om du vill veta mer.

kontakt@gavleesport.se

0761283145

Hattmakargatan 6b